Robens – Pure Outdoor Passion

Dersom du liker fotturer med uforglemmelige opplevelser samt finner at vekt og funksjonalitet er viktige kvaliteter, er Robens det ultimate valget for deg. Robens står for inspirert design, fremragende kvalitet kombinert med suveren ytelse og funksjonalitet.

Hjem » Robens

Viser alle 21 resultater

Meny
-61%
Robens Black Mountain Multilykt (18 lumen) | Arctic-Outlet.no
Lukk

Robens Black Mountain Multilykt (18 lumen)

kr 79.00 kr 31.00
Robens Black Mountain Multilykt 18 lumen er en praktisk lykt som ved hjelp av strikksnor og stålklips, har nærmest ubegrensede bruksområder.
-60%
Robens Cheviot Hodelykt (90 lumen) | Arctic-Outlet.no
Lukk

Robens Cheviot Hodelykt (90 lumen)

kr 169.00 kr 67.00
Robens Cheviot Hodelykt 90 lumen er en enkel, værbestandig, og rimelig lykt. Cheviot er en ypperlig lykt til sykkelturen, joggeturen eller som turlykt.
-60%
Robens Sovepose Trailhead Jr | Arctic-Outlet.no
Lukk

Robens Sovepose Trailhead Jr

kr 499.00 kr 199.00
Robens Trailhead Jr er designet for eventyrlystne barn, og her får du den samme oppmerksomhet på detaljer, samme funksjonelle ytelse og samme valuta for pengene som Trailhead soveposene for voksne. I tillegg, funksjoner som f.eks. elastisk søm i hetten, noe som øker barns sikkerhet.
-78%
Robens Cherokee Innertelt | Arctic-Outlet.no
Lukk

Robens Cherokee Innertelt

kr 2,269.00 kr 500.00
Robens Cherokee Innertelt tilfører ekstra komfort, og litt mer privatliv. Innerteltet har 2 soverom separert via dører med glidelås. Hvert rom er stort nok for 2 personer, og begge dørene i inngangspartiet er forsynt med myggnett.
-60%
Robens Titanium Kjele 0,9 ltr | Arctic-Outlet.no
Lukk

Robens Titanium Kjele 0,9 ltr

kr 499.00 kr 199.00
Robens Titanium Kjele 0,9 ltr er produsert i lettvektsmaterialet titan. Vekten er på kun 119 gram inkl. lokket, dette er derfor en kjele som er ypperlig å ha med seg i tursekken.
-61%
Robens Lang Skje i Aluminium | Arctic-Outlet.no
Lukk

Robens Lang Skje i Aluminium

kr 79.00 kr 31.00
Robens Lang Skje i anodisert aluminium er en ekstremt lett skje utviklet spesielt med tanke på dagens poser med tørrproviant.
-60%
Robens Tongass Emaljeservise | Arctic-Outlet.no
Lukk

Robens Tongass Emaljeservise

kr 499.00 kr 199.00
Robens Tongass Emaljeservise, er et solid og flott kaffeservise til 4 personer. Transportveske medfølger, og serviset tåler oppvaskmaskin.
Robens Cookery King Stormkjøkken | Arctic-Outlet.no
Lukk

Robens Cookery King Stormkjøkken

kr 799.00
Robens Cookery King er stormkjøkkenet som er blitt kjent for sitt revolusjonerende design. Det er produsert i solid anodisert aluminium og er derfor både robust og lett. Settet inneholder en non-stick panne, to gryter, ett lokk og avtagbart håndtak.
Robens Cross Fell Hodelykt (120 lumen) | Arctic-Outlet.no
Lukk

Robens Cross Fell Hodelykt (120 lumen)

kr 198.00
Robens Cross Fell Hodelykt 120 lumen er en oppladbar lykt med en avansert IR sensor til håndfri betjening av hovedlyset, en flott løsning når hendene er godt innpakket i f.eks. hansker.
Robens Explore Taburett | Arctic-Outlet.no
Lukk

Robens Explore Taburett

kr 269.00
Robens Explore Taburett er en solid sammenleggbar turstol som tilføyer ekstra komfort når du er ute på tur. Den har lav vekt takket være aluminiumsrammen, og kommer i to forskjellige farger.
Robens Fire Ant Kokesystem 2-3 personer | Arctic-Outlet.no
Lukk

Robens Fire Ant Kokesystem 2-3 personer

kr 598.00
Robens Fire Ant Kokesystem er et "alt i étt" kokesystem til 2-3 personer. Settet inneholder to anodiserte aluminiumskjeler på henholdsvis 1,1 ltr og 1,8 ltr, gassbrenner og flexi vindskjerm i aluminium.
Robens Fire Bug Titanium | Arctic-Outlet.no
Lukk

Robens Fire Bug Titanium

kr 599.00
Robens Fire Bug Titanium gassbrenner er produsert i rustfritt stål (titanium), har en bred, stabil base, et kraftig 2800W brennerhode og slange til gassbeholderen med utvendig armering i rustfritt stål.
Robens Fire Midge Gassbrenner | Arctic-Outlet.no
Lukk

Robens Fire Midge Gassbrenner

kr 369.00
Robens Fire Midge gassbrenner har en effekt på hele 2600W, er en lett og kompakt gassbrenner produsert i titanium for høy holdbarhet og korrosjonsbestandighet. Brenneren monteres rett på gassboksen som også fungerer som fot.
Robens Vanntett Pakksekk 4-35 ltr | Arctic-Outlet.no
Lukk

Robens Vanntett Pakksekk 4-35 ltr

kr 79.00
Robens vanntett pakksekk 4-35 ltr holder utstyret rent og tørt, og fungerer fint til å isolere vått utsatt utstyr og tøy. I basecampen bruker du pakksekken som vannkanne.
Robens Vindskjerm 8-foldet | Arctic-Outlet.no
Lukk

Robens Vindskjerm 8-foldet

kr 149.00
Robens Vindskjerm 8-foldet er en lettvekts vindskjerm i aluminium som enkelt plasseres rundt alle typer brennere. Kan med fordel også formes etter terreng og vindretning.
Robens Vindskjerm Flexi 15 cm | Arctic-Outlet.no
Lukk

Robens Vindskjerm Flexi 15 cm

kr 79.00
Robens Vindskjerm Flexi 15 cm er en lettvekts vindskjerm i aluminium som enkelt plasseres rundt alle typer brennere. Kan med fordel også formes etter terreng og vindretning.
Robens Vindskjerm Flexi 21 cm | Arctic-Outlet.no
Lukk

Robens Vindskjerm Flexi 21 cm

kr 99.00
Robens Vindskjerm Flexi 21 cm er en lettvekts vindskjerm i aluminium som enkelt plasseres rundt alle typer brennere. Kan med fordel også formes etter terreng og vindretning.
Robens Wilderness Drikkeflaske 0,7 ltr | Arctic-Outlet.no
Lukk

Robens Wilderness Drikkeflaske 0,7 ltr

kr 79.00
Robens Wilderness Drikkeflaske 0,7 ltr er en solid drikkeflaske i Tritan. Flasken har et robust design, stor rengjøringsvennlig åpning, hengeøye og helle- / drikketut i lokket.
Robens Wilderness Suppeskål 450 ml | Arctic-Outlet.no
Lukk

Robens Wilderness Suppeskål 450 ml

kr 139.00
Robens Wilderness Suppeskål er en lett og kompakt skål i anodisert aluminium, og med uttagbar innerskål av BPA-fri silikon, som kan brukes som ekstra suppeskål når du får besøk i campen.
Robens Wilderness Termokopp | Arctic-Outlet.no
Lukk

Robens Wilderness Termokopp

kr 169.00
Robens Wilderness Termokopp er et solid termokopp i rustfritt stål. Koppen har et robust design, stor rengjøringsvennlig åpning og er kompatibel med de fleste bil-koppholdere.
Robens Wilderness Termos 0,7 ltr | Arctic-Outlet.no
Lukk

Robens Wilderness Termos 0,7 ltr

kr 169.00
Robens Wilderness Termos 0,7 ltr er et solid vakuumisolert termos i rustfritt stål. Termosen har et robust design, stor rengjøringsvennlig åpning, hengeøye og helletut i lokket.