OM ARCTIC SOLUTIONS

Arctic Solutions ble etablert sommeren 2015 med nettbutikken Arctic-Fritid.no som nå er overført til nytt driftsselskap Arctic Fritid AS.

Her på www.arctic-outlet.no selger vi nå ut alle varer som ikke ble med på flyttelasset, til sterkt reduserte priser.

Velkommen til en alltid hyggelig handel!

Team Arctic Solutions

Med beste hilsener

Som kunde vil du bli kjent med en aktør som fokuserer på kundetilfredshet og som er opptatt av å fremskaffe kvalitetsutstyr til gode priser. Hos Arctic Solutions skal du alltid kunne handle trygt og sikkert.

Venche er ikke den mest erfarne på området men hun har vist en økende interesse for de gledene som naturen gir. Hun har vært på mange turer i og rundt Lysefjorden og kan best beskrives som en trygg og stabil andremann i taulaget og en som elsker lange turer med ryggsekk og telt.

Rune har livslang erfaring innenfor fjellklatring, mindre ekspedisjoner, samt jakt og fiske. Han har vandret og klatret i de sveitsiske alper, bodd fem år på Svalbard og er en tidligere fallskjermhopper som har gjenoppdaget den gleden som naturen gir gjennom fjellklatringen og de utallige teltturene i den norske fjellheimen.

Vi er alltid beredt til å hjelpe deg, enten det gjelder nettbutikken, eller kjøp av utstyr til fiske og friluftsliv. Send oss en e-post, eller ring oss på +47 40010034, dersom du har spørsmål. Se også våre FAQs (Ofte stilte spørsmål).

SKRIV EN MELDING

captcha

KONTAKTINFORMASJON

Arctic Solutions
Meling 42
4110 FORSAND

+47 40010034

post@arctic-solutions.no

Enten det gjelder nettbutikken, eller kjøp av utstyr til hobby, fiske og friluftsliv, send oss en e-post, eller ring oss på +47 40010034, dersom du har spørsmål. Se også våre FAQs (Ofte stilte spørsmål).